Preparate din Pastrav - Pastravaria La Taverna

Descoperiți Păstrăvăria La Taverna din Valea Doftanei, specializată în preparate din păstrăv proaspăt. Savurați păstrăv pe plită, file de păstrăv, păstrăv prăjit și multe altele. Adresa: Str. Castelului nr. 475, Comuna Valea Doftanei, judetul Prahova. Rezervări disponibile!

Rezervă o masă

Descoperiți Păstrăvăria La Taverna, un restaurant pescăresc de excepție, specializat în preparate din păstrăv proaspăt, provenit din apele curate ale râului Doftana. Situată pe Strada Castelului nr. 475, în comuna Valea Doftanei, județul Prahova, Păstrăvăria La Taverna vă oferă o experiență culinară de neuitat într-un cadru natural deosebit.

Formular Rezervare

Google Maps 0770859736 WhatsApp

Meniul nostru variat și delicios include:

  • Păstrăv pe plită: Gătit la perfecțiune pentru a păstra suculența și aroma naturală a peștelui.
  • File de păstrăv: Delicat și savuros, ideal pentru cei care preferă preparatele fără oase.
  • Păstrăv la grătar cu mămăliguță: O combinație clasică și tradițională, perfectă pentru iubitorii de gusturi autentice.
  • Păstrăv prăjit în crustă: Crocant la exterior și fraged la interior, servit cu garnituri proaspete.
  • Borș de păstrăv: O supă tradițională bogată și aromată, perfectă pentru orice anotimp.
  • Saramură de păstrăv: Păstrăvul gătit într-o saramură aromată oferă un gust intens și autentic.
  • Păstrăv somonat: O delicatesă rară, apreciată pentru textura sa unică și gustul rafinat.
  • Icre de păstrăv: Delicioase și bogate în nutrienți, perfecte ca aperitiv sau gustare.

Fiecare preparat este realizat cu păstrăv proaspăt, capturat direct din zona râului Doftana, garantând astfel calitatea și prospețimea fiecărui fel de mâncare. La Păstrăvăria La Taverna, punem accent pe utilizarea ingredientelor locale și pe respectarea rețetelor tradiționale, pentru a vă oferi cele mai autentice și savuroase preparate.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de preparatele noastre într-un ambient relaxant și prietenos. Terasa noastră în aer liber și curtea spațioasă sunt locurile ideale pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni.

Rezervări și contact:

Pentru a vă asigura o masă la Păstrăvăria La Taverna, vă recomandăm să faceți o rezervare în avans. Ne puteți contacta pentru rezervări și informații suplimentare.

Adresa: Str. Castelului nr. 475, comuna Valea Doftanei, județul Prahova, România.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți savoarea autentică a preparatelor noastre din păstrăv și să vă bucurați de ospitalitatea și frumusețea zonei noastre!

Formular Rezervare

Pastravaria La Taverna, restaurant cu peste in Valea Doftanei. Meniu preparate din pastrav de la pastravarii din zona raului Doftana. Vedere la munte. Rezervari. Adresa Prahova, Romania

Review-uri: