Restaurant în Valea Doftanei La Taverna

La Taverna, restaurant în Valea Doftanei. Salon rustic cu 70 locuri, terasă și curte cu vedere la munte. Specificul restaurantului tradițional, mediteranean

Rezervă o masă

La Taverna Valea Doftanei La Taverna Valea Doftanei
Google Maps 0770859736 WhatsApp

Formular Rezervare

Rezervari

Descoperiți La Taverna, restaurantul ideal situat în Valea Doftanei, la doar 50 metri de râul Doftana. Oferim un salon rustic tradițional pentru o experiență autentică și o terasă confortabilă pentru a savura preparatele noastre în aer liber. Curtea cu vedere panoramică la munte este perfectă pentru mese relaxante în natură.

Bucurați-vă de un meniu diversificat ce include preparate tradiționale românești, delicii mediteraneene, specialități pescărești și fructe de mare. Pentru iubitorii de carne, avem preparate delicioase la grătar. La Taverna combină tradiția cu influențele internaționale pentru a satisface toate gusturile.

Vă așteptăm să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență culinară de neuitat în inima naturii, într-un cadru rustic și primitor.

Restaurant La Taverna, situat în Valea Doftanei, vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat. Restaurantul nostru combină tradiția românească cu influențe mediteraneene și internaționale, creând un loc perfect pentru a savura preparate delicioase într-un cadru autentic și primitor.

Salon Rustic Traditional

La Taverna dispune de două saloane la interior, fiecare amenajat în stil rustic tradițional românesc. Acestea pot găzdui peste 70 de persoane, oferind un ambient cald și primitor, ideal pentru întâlniri de familie, mese festive sau evenimente speciale. Decorul autentic și atmosfera relaxată fac din aceste saloane locul perfect pentru a vă bucura de o masă savuroasă.

 Terasa Exterioară cu Vedere la Munte

Pentru cei care preferă să se bucure de aerul proaspăt și de peisajul natural, La Taverna pune la dispoziție o terasă acoperită, cu o capacitate de 40 de locuri. Terasa este amenajată astfel încât să ofere confort și relaxare, fiind locul ideal pentru a savura preparate delicioase într-un cadru liniștit și plăcut.

 Curte în Natură 

În inima naturii, curtea noastră oferă 90 de locuri într-un cadru idilic, perfect pentru mese în aer liber aproape de raul Doftana. Fie că doriți să organizați o petrecere mare, un eveniment special sau pur și simplu să vă bucurați de o zi frumoasă în natură, curtea noastră vă oferă spațiul ideal pentru orice ocazie.

Bucătăria

La Taverna se mândrește cu o bucătărie diversificată, menită să satisfacă cele mai rafinate gusturi. Meniul nostru include preparate tradiționale românești, dar și delicii mediteraneene, pescărești și fructe de mare.

Pentru cei care preferă mâncăruri internaționale, avem o selecție de preparate care vă vor încânta simțurile. Nu lipsesc nici preparatele la grătar, gătite cu grijă și pasiune pentru a oferi o experiență culinară desăvârșită.

La Taverna este locul unde tradiția se întâlnește cu inovația, oferindu-vă un spațiu unde vă puteți bucura de momente speciale alături de cei dragi.

Vă așteptăm să ne treceți pragul și să descoperiți savoarea și căldura pe care le oferim fiecărui oaspete.

Review-uri: